Hirdetés

Legyél a legjobb F1-es pilóta

|

Már beszerezhető a F1 2013, de mi megtaláltuk az ingyenes kistesót: íme az F1 Grand Prix.

Hirdetés

A Codemasters F1-es szériája minden évben elvarázsolja a száguldó cirkusz szerelmeseit, de ki mondta azt, hogy nem létezhet alternatíva a telepítést igénylő AAA kategóriás versenyjátékok mellett?

A F1 Grand Prix című flashjáték pont egy ilyen mellékízt képvisel, melynek legfőbb előnye, hogy ingyenes, csak egy internetkapcsolat szükségeltetik hozzá. A versenyek során remekül lehet szórakozni, csak úgy tessék-lássék módjára és nincs vérre menő küzdelem. Természetesen nem rendelkezik konzolszintű grafikával, nincsenek beépített fícsörök, de jópofa alkotás és az F1 2013 beszerzéséig enyhítheti a sebességmámor utáni vágyakozásunkat, tehát a Játéközönön a helye:

F1 Grand Prix játék

Ha ismersz hasonló versenyjátékokat, ne fogd vissza magad és oszd meg a Játéközönön, hiszen mi is imádjuk a száguldást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)