Hirdetés

Legyen legális Windows 10-ed és Office-od olcsón!

|

Ne aggódj amiatt, hogy a géped biztonsági kockázatnak van kitéve - használj legális szoftvereket!

Hirdetés

Az évkezdés ünneplésén már túlvagyunk, viszont a tél végéhez közeledve nyomokban felfedezhető némi hó, így a Godeal24 ebből az apropóból indította el újabb leárazását. A Godeal24 Winter Sale keretében kuponos és kupon nélkül is elérhető ajánlatok várnak mindenkit, aki úgy érzi, most szeretne szoftvert újítani, vagy kétes forrásból beszerzett Windowsát legálisra cserélni.

Ha otthoni gépedre szeretnél Windows 10-et vagy Office szoftvereket olcsón, ne keress tovább - ennél jobb árakat nehezen találsz!

Hirdetés

Kiváló árak - kupon nélkül!

Semmilyen kuponra nem lesz szükséged ahhoz, hogy az alábbi árakon vásárolhass a Godeal24 oldalán. Mint láthatod, a Windows 10 már 7,25 euróért kapható, ami jelenlegi árfolyamon kevesebb mint 3000 forint, és az Office különböző kiadásai is lényegesen alacsonyabbak, mint az ajánlott fogyasztói ár.

50% kedvezmény Windows variációkra!

Ha kihasználnád az 50%-os kedvezményt, a vásárlásnál, a kosár oldalán add meg az EGD50 kuponkódot!

62% kedvezmény csomagajánlatokra!

Ha rögtön két szoftvert is vennél, kedvezményesebb árat kapsz a csomagokkal - váltsd be az EGD62 kuponkódot!

55% kedvezmény egyéb szoftverekre!

Számos további szoftver megtalálható a Godeal24 kínálatában, ezekre például az EGD55 kuponkóddal 55% kedvezmény érvényesíthető:

Gyors szállítás, kiváló szolgáltatás!

A rendelés után nem sokkal e-mailben érkezik meg a megrendelt kód. Érdemes a SPAM mappát is ellenőrizni, illetve a promóciókat, hogy megtudjuk, biztosan célba ért-e! Bármilyen kérdés esetén a service@godeal24.com-on lehet érdeklődni.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)