Hirdetés

Lehet csalni a Returnalben, de már nem sokáig

|

A fejlesztők elfelejtették deaktiválni a debug módot, egy billentyűzet segítségével bárki trükközhet a játékkal.

Hirdetés

A Returnal nehéz, mint azt a tesztünkből és a felhasználói visszajelzésekből is tudhatjátok, sok időt és energiát követel, szívat, meggyötör, próbára teszi ügyességünket és idegrendszerünket egyaránt. A Housemarque talán egyszer legalább annyit majd megenged, hogy ne csak a PS5-öt készenléti módba kapcsolva tehessük félre a játékot (ami ugye az áramszünettől a konzolfrissítésig bármi miatt félrecsúszhat), de várnunk kell még erre a lehetőségre.

A játék többnyire bugmentes, néhol előfordul egy-egy objektum, aminek nem kellene ott lennie, de a randomgenerálásnak van egy ilyen mellékhatása. Ugyanakkor egy dolog benne maradt, amit valószínűleg nem akartak úgy hagyni: a fejlesztői debug mód még mindig elérhető.

Hirdetés

Ha csatlakoztatunk a konzolhoz egy billentyűzetet, és megnyomjuk a megfelelő billentyűkombinációkat, elérhetünk néhány, a tesztelést megkönnyíteni hivatott funkciót. A Shift+Ctrl+Alt és valamely szám megnyomásával a jelenlegi szintünkhöz megfelelő fegyvereket hívhatunk elő, a Shift+Ctrl+4 pedig úgy tesz vissza minket a hajóhoz, hogy megtarthatunk mindent, amit megszereztünk. Ez utóbbival viszont érdemes vigyázni: a negyedik biomból is az elsőbe kerülünk át, és nem tudunk majd visszatérni.

A Housemarque is tud a jelenségről, valószínűleg hamar patchelni fogja, úgyhogy ha játszadoznátok, siessetek, és kapcsoljátok le a konzolt a netről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)