Hirdetés

Lehet, hogy a Sony hamarosan megmutatja a Metal Gear Solid remake-et

|

Szivárogtatott a gamingügyi pletykák pápája, aki ugyan már visszavonult, néha azért mégis megszólal.

Hirdetés

Bár tavaly bejelentette, hogy visszavonul és nem szivárogtat többé tuti infókat a videojáték-ipar egyik legmegbízhatóbb pletykafelelőse, The Snitch, most mégis megtörte a csendet. Mint nemrég tweetelte, nagy dolog készül a Sonynál, hamarosan bejelentenek valamit...

...és ennyi. Szóval semmi konkrét, kissé érthetetlen is, miért pont ezt osztotta meg, főleg azután, hogy nyugdíjba ment. Talán azért, mert nem is az övé az "infó", hanem egy általa ismert "megbízható forrásé". Mindezt egyébként Discord-szerverén tudatta, itt ténykedik ugyanis, miután visszavonulása után publikussá tette.

Mint írja, 3rd party, azaz nem exkluzív címeket lepleznek majd le. Alighanem egy közelgő State of Play bemutatóról van szó, és tekintve, hogy sűrű évet tervez a Sony, és legutóbb szeptemberben streamelt leleplező eseményt, valószínűleg nagy dolgok várják a gamereket.

Hirdetés

A kommentelők máris spekulálnak, és arra jutottak, hogy biztosan mutatnak majd valamit az egyelőre nem hivatalos, de a bennfentesek által már tényként kezelt - és ezek szerint külső stúdió által fejlesztett - Metal Gear Solid remake-ből.

Reméljük, igazuk van. Egy kicsit sok most már nekünk a remake- és remaster-dömping (kérhetnénk végre eredeti címeket, kedves fejlesztők?), de erre pont nagyon-nagyon kíváncsiak vagyunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)