Hirdetés

Lehet, hogy akár 2024-ig csúszik az Assassin’s Creed Mirage

|

Könnyen lehet, hogy még nagyon sokat kell várni az Assassin's Creed Mirage megjelenésére.

Hirdetés

Egy ScriptLeaksR6 néven futó adatbányász információi szerint az Assassin's Creed Mirage és a  Project Orlando, avagy a The Crew 3 is könnyen lehet, hogy egészen 2024-ig csúszni fog. Nagyon fontos, hogy az esetleges hivatalos bejelentésig ezt semmilyen formában se kezeljük konkrét tényként, de ha tényleg így lesz, az nagyon fájni fog a Ubisoftnak. 

ScriptLeaksR6 egyébként nemrég a szintén idei megjelenéssel kommunikált Avatar: Frontiers of Pandora kapcsán is szolgált némi munícióval, képeket szivárogtatott ki - szóval nem csak a levegőbe beszél.

Hirdetés

A Ubisoft egyelőre még nem jelentette be az Assassin's Creed Mirage megjelenési dátumát, bár korábban hallani lehetett pletykákat arról is, hogy idén augusztusban lesz érdemes számítani rá. Ha valóban 2024-re kell elhalasztani a megjelenést, akkor az komoly csúszást jelent. 

Mindez különösen annak tükrében tűnik hatalmas gondnak a kiadó szempontjából, hogy a franciák jelenleg az Assassin's Creed sikerére tesznek fel mindent, bár így az sem csoda, hogy nem merik megjelentetni a Mirage-t sem addig, amíg tökéletesnek nem érzik a játékot.

Ha korábban nem is, egy nyári Ubisoft Forward után minden bizonnyal sokkal okosabbak leszünk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)