Hirdetés

Lehet, hogy grandiózus háborúkat is vívhatunk majd a következő Battlefield multiplayer pályáin

|

Egy szivárogtató egészen érdekes információkat osztott meg velünk a széria új része kapcsán.

Hirdetés

Ugyan a Battlefield V nem lett átütő siker, az Electronic Arts nem engedi el a háborús széria kezét, így elvileg a következő konzolgenerációra érkezni is fog egy vadonatúj rész. Egyelőre szinte még semmit sem tudunk erről az alkotásról, de elképzelhető, hogy nagyszabású csatákban vehetünk majd részt benne.

Hirdetés

Egy viszonylag megbízható szivárogtató, Tom Henderson a Twitteren osztotta meg velünk, hogy a következő Battlefield többjátékos pályáit úgy tervezik meg, hogy azokon 128 vagy még több játékos is elférjen. Ez kétségtelenül óriási előrelépés lenne, és bizonyára méretes összecsapásokat eredményezne, ha egyszerre ennyi önjelölt katona szaladgálna a harctereken.

Henderson szerint egyébként a 32v32 is standard playlist lesz, ami azt jelentheti, hogy kisebb csatákba is beszállhatunk majd. Egyelőre sajnos nagyon kevés részlettel rendelkezünk a következő Battlefieldet illetően, ami érthető is, hiszen még odébb van a játék megjelenése, ami a tervek szerint már PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is elérhető lesz.

Ti örülnétek, ha még több játékos lőné egymást a multiplayer meccsekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)