Hirdetés

Lehet, hogy hiba volt elkaszálni a Prototype fejlesztőinek Pókember-játékát?

|

Sajnos a Sam Raimi-féle Pókember 4 kukázása következtében a Radical Entertainment alkotása sem jelent meg.

Hirdetés

Habár bőven akadnak olyan elemei, amelyekbe bele lehet kötni, azért a Sam Raimi által gondozott Pókember-trilógia még így is elég népes rajongótábort gyűjtött maga köré, és tervben volt egy negyedik felvonás is, ám az a harmadik rész gyenge teljesítménye miatt végül kukázva lett. Azonban a törölt folytatás alapján a Prototype széria mögött álló Radical Entertainment dolgozott egy adaptáción, amiből nemrég kaptunk egy elég terjedelmes gameplay videót.

Hirdetés

Az Obscure Gamers YouTube-csatornán megjelent, több mint 18 perces videóban állítólag szintén azt a Spider-Man 4 játékot láthatjuk, amin a Radical Entertainment ügyködött sok évvel ezelőtt. Egészen pontosan egy Xbox 360-as verziót mutat, melynek sok elemét a 2009-es Prototype-ból vették át a fejlesztők.

A videóban ugyan a játék egy erősen hiányos változata jelenik meg, de a játékmenetet és a nyílt világot elnézve simán elképzelhető, hogy nagy sikert arattak volna a fejlesztők a játékukkal.

Persze azért így sem hiába dolgoztak a srácok, hiszen a játék törlését követően számos asset felhasználásra került a 2012-ben megjelent Prototype 2 fejlesztéséhez. Ráadásul Pókember rajongói sem igazán panaszkodhatnak mostanában, hiszen az Insomniac Games már két hálószövő szuperhősnek is felépített egy-egy saját kalandot, akik a jelek szerint közösen tevékenykednek majd egy frissen bejelentett folytatásban.

Filmes fronton pedig ugyebár érkezik a Pókember: Nincs hazaút, amiben jó eséllyel még a Sam Raimi filmjeiben látható Peter Parker is szerephez juthat.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)