Hirdetés

Lehet, hogy időutazás is kerül a God of War Ragnarökbe

|

Nem áll távol az időutazás gondolata a sorozatól, a mechanika idén újra megelevenedhet.

Hirdetés

A God of War Ragnarökben a népszerű apa-fia duó, Kratos és Atreus újfent egy halom szörnyű lénnyel néz majd szembe az északi télben. Mivel a Ragnarök lesz az utolsó felvonása a midgardi cselekményeknek, a rajongók a skandináv saga emlékezetes lezárására számítanak. Voltak már meredek elképzelések eddig is azzal kapcsolatban, hogy mi történhet majd a játékban, az időutazás azonban egészen idáig nem került szóba.

Az idővonalon való ugrálás gondolata nem áll messze a God of War világától, hiszen például a God of War 2-ben Kratos a múltba utazott, hogy megakadályozza a saját halálát, továbbá a 2018-ban megjelent soft rebootban is többször emlegeti Mimir, amikor a Világkígyóról mesél.

Hirdetés

A God of War Ragnarök egyik előzetesében Fenrir is feltűnik, további pletykák pedig arról szólnak, hogy Hel is részese lesz a történéseknek. Fenrirben, Helben és a Világkígyóban pedig van valami közös: mindhárman Loki gyermekei az északi mitológia szerint. Mivel a 2018-as játék végén kiderült (és most masszív spoiler következik), hogy Atreus igazából nem más, mint Loki, könnyen kikövetkeztethetjük, hogy ő még túl fiatal ahhoz, hogy a Ragnarök eseményei alatt feltűnjenek a gyermekei. Pláne, hogy csak az idén megjelenő részben ismeri meg Angrbodát, aki majd Fenrir, Hel és a Világkígyó anyja lesz.

Egy teória szerint Loki gyermekei egészen egyszerűen azért tűnhetnek fel a játékban, mert a jövőből utaztak vissza a Ragnarök cselekményének idejébe. 

A folytatásban egyébként nagyon úgy tűnik, hogy Odin lesz a főgonosz, a 2018-as játékkal ellentétben azonban most valószínűleg a feltűnő istenek legalább egy része, például Fenrir a mi oldalunkon áll majd, hogy segítsen megdönteni Odin uralmát. Nem tudjuk, hogy tényleg lesz-e lehetőség az időutazásra, vagy csak említve lesz a játékban, de valamilyen szinten biztosan kapcsolatba kerülünk majd az idősíkokon való ugrálással.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)