Hirdetés

Lehet, hogy készül az Avalanche Mad Max játékának folytatása, de vannak fenntartásaink

|

Vagy az informátor nem tudta, hogy melyik játékon dolgozott, vagy gyanúsan régóta készül a Mad Max 2.

Hirdetés

Az Avalanche első Mad Max játéka néhány hónappal a Mad Max - A harag útja után jelent meg, és ugyan nem hozott marandó élményt, de a megjelenésének évében sikerült felkúsznia az amerikai piac legkelendőbb játékainak listájára.

Senki sem lenne meglepődve, ha a stúdió készülne egy folytatással, így az is érthető, hogy Wendy Fok legutóbbi tweetjét komolyan vette a világ. A digitális tervező azt állítja ugyanis, hogy részt vett egy fotózáson a járvány előtt, aminek eredményeit az Avalanche a Mad Max 2-ben akarta felhasználni.

Hirdetés

Van itt azonban egy nagyobbacska bökkenő. Wendy szerint a tweetjében látható fotózásnál lázadónak ült modellt a Mad Max 2-höz...

...a poszthoz mellékelt kép azonban kísértetiesen hasonlít egy 2017-es fotózás felvételeihez.

Vagy az történt, hogy Wendy két nagyon hasonló melóban vett részt, ugyanabban a szerelésben, ugyanazzal az összeállítással, két év különbséggel, vagy a fotók valójában a Rage 2 munkálataihoz kötődnek, és Wendy nem tudta, hogy mihez ül modellt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mi nyilván jobban örülnénk, ha az Avalanche a Mad Max 2-t fejlesztené, már csak azért is, mert a Rage 2 óta semmit nem adtak ki a srácok, de azért ne kezdjen el senki pezsgőt bontogatni. Azért annyi jó hír mindenképpen van, hogy PC-re készült magyar fordítás a Mad Max játékhoz, érdemes lehet újra elővenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)