Hirdetés

Lehet, hogy már meg is ágyazott a Resident Evil 4 remake-nek a Capcom

|

Még mindig kérdéses, hogy visszatér-e új formában a negyedik rész, de most itt egy újabb biztató jel.

Hirdetés

Hatalmas sikert aratott a rajongók körében a Resident Evil 2 tavaly megjelent, újraalkotott változata, és ugyan a Resident Evil 3 Remake már szerényebb fogadtatásban részesült, azért Jill Valentine régi-új kalandja is a monitor elé tudta szegezni a játékosokat. Időközben pedig már arról kezdtek el pletykálni, hogy a Resident Evil negyedik számozott része is megújult formában fog visszatérni a jövőben.

Hirdetés

Sokak szerint a Resident Evil 4 volt a sorozat egyik legjobb darabja, így elég logikus lenne, ha a Capcom modern külsővel megáldva hozná el nekünk ismét Leon spanyolországi kiruccanását. Sőt, talán már elő is vetítették az újabb remake érkezését a fejlesztők a Resident Evil 3 Remake-ben, ugyanis a játék rendezője, Kiyohiki Sakata nemrég mesélt néhány érdekességet Nemesis egyik új képessége kapcsán. Az óriási mutáns képes volt zombikat megfertőzni az idei remake-ben, és ez bizony egy olyan tulajdonsága volt, amivel nem rendelkezett az eredeti játékban.

A képességgel gyakorlatilag el akarták különíteni Nemesist a Resident Evil 2 behemótjától, Mr. X-től, de végül a Resident Evil 4-es Ganado miatt döntöttek a bevezetése mellett. A Ganadók voltak azok az ellenfelek a 2005-ös játékban, akiket megfertőzött a Plagas parazita, és Sakata szerint direkt hasonlítanak a Resident Evil 3 Remake átalakított zombijai ezekre a szörnyekre, mivel így akarták elérni azt, hogy a rajongók könnyebben rájöjjenek, hogyan illik bele Nemesis a franchise-ba.

A fentiek alapján tehát tényleg úgy tűnik, hogy a Resident Evil 4 hatással volt a harmadik rész remake-jére, és mindezeket figyelembe véve most már picit még valószínűbbnek tűnik, hogy Leon spanyol kalandja is új formában fog visszatérni. Ti örülnétek egy újabb remake-nek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)