Hirdetés

Lehet, hogy mégsem halad olyan rosszul a Star Wars Eclipse fejlesztése

|

Egy friss jelentés nem olyan borúlátó a Quantic Dream által kalapált Star Wars Eclipse kapcsán, mint a korábbi szivárgások.

Hirdetés

Még fél éve sincs, hogy értesültünk a Detroit: Become Humant és a Heavy Raint is megalkotó Quantic Dream Star Wars játékáról, a Köztársaság fénykorába repítő Eclipse-ről, de már ez a rövidke időszak is igazi hullámvasútnak mondható.

Az egész egy ütős CGI-trailerrel kezdődött a decemberi The Game Awardson, majd nem sokkal később az iparági bennfentes Tom Henderson arról adott hírt, hogy munkaerőgondok miatt leghamarabb csak 2024-ben jelenhet meg a játék. Ezt márciusban egy újabb Henderson-jelentés követte, ami a korábban véltnél súlyosabb munkaerőhiányra hivatkozva már csak 2028-ra jósolta a rajtot, most pedig itt egy újabb forrás, aki szerint messze nem ilyen rossz a helyzet.

Hirdetés

A hírhozó ezúttal a korábban többször is pontosan "jósoló" AccountNgt nevű szivárogtató, aki egy nemrégi tweetjében arról írt, hogy a Star Wars Eclipse lesz a Quantic következő nagy játéka, amit kiadnak.

"Egy másik jelentés, amit kaptam, ismét megerősíti a Quantic Dream Dark Sorcerer alapú [ez egy 2013-as tech demó volt] játékának létezését, amiről néhány hónappal ezelőtt már beszámoltam. Az SW Eclipse lenne a következő nagy játék, amit a QD kiadna. Úgy tűnik, hogy a fejlesztés jobban halad, mint azt egyesek el szeretnék hitetni."

- írták a kétségtelenül Henderson jelentéseire utaló sorok, az viszont rossz előjel, hogy csak másodkézből tudunk beszámolni a bejegyzésről, AccountNgt ugyanis azóta törölte a posztot. Egy másik azonban továbbra is elérhető, amiben egy kommentre válaszolva 2025-re saccolta a Star Wars Eclipse megjelenését.

Összességében tehát nem igazán tisztult le a helyzet. Egyelőre csak annyit tudunk biztosan, hogy láthattunk egy trailert, illetve a Quantic Dream kiadott egy suta nyilatkozatot, hogy nem késhet a játék, mivel eleve nem is mondtak rá megjelenési dátumot. Eközben pedig komoly változások elé nézhet a csapat, Tom Henderson szerint ugyanis a jelenleg kisebbségi tulajdonnal bíró kínai NetEase (Diablo: Immortal) fel fogja vásárolni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)