Hirdetés

Lehet, hogy nem lesz PlayStation-exkluzív a Metal Gear Solid 3 remake?

|

Korábban úgy hírlett, hogy a Konami a Sonyval melegedett össze, de egy új jelentés árnyalja a képet.

Hirdetés

Az Uncharted: Legacy of Thieves Collection és a The Last of Us Part I PC-s portja is kellemetlen rajtot produkált, és bár a Naughty Dog azt nyilatkozta, hogy terveznek még a platformmal, azonban ennél sokkal jobb eredményt vár el mindenki a minőségi játékairól elhíresült vállalattól - pláne annak fényében, hogy a Sony további PC-s verziókat tervez kiadni.

Valószínűleg ezekről is szó fog esni a következő nagy PlayStation bemutatón, amelyen a Windows Centralnál dolgozó Jez Corden korábbi információi szerint fel fog bukkanni a Metal Gear Solid 3 remake valamint az új Castlevania is, és mindkettő PlayStation-exkluzívként fog bemutatkozni. 

Hirdetés

Korábban az XboxEra alapítója, Nick Baker is ezt az információt hallotta, szóval egyre biztosabbnak tűnt (már amennyire a nem hivatalos értesülések azok lehetnek), viszont most Corden új részletekkel szolgált: az újságíró nemrég az Xbox Two podcastben beszélt róla, hogy azt hallotta, a Konami valóban kötött valamiféle megállapodást a Sonyval, de a Metal Gear Solid 3 remake nem biztos, hogy teljes mértékben PlayStation 5-exkluzív lesz, ahogyan azt korábban híresztelték. Corden szerint az együttműködés valójában ideiglenes exkluzivitást, csak PlayStationre megjelenő DLC-ket vagy marketingjogokat foglalhat magába, de a játék elvileg megjelenhet Xbox konzolokra is. 

Hogy az új PlayStation Showcase mikor kerül megrendezésre, azt még nem jelentette be hivatalosan a Sony, de a jelentések alapján a május 25-i héten, azaz jövő héten kerülhet sor rá. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)