Hirdetés

Lehet jelentkezni a Battlefield 2042 kipróbálására

|

Az EA és a DICE lövöldéjének lesz ugyan egy nyílt bétája, de előtte még egy technikai tesztre is sor kerül.

Hirdetés

Türelmetlen Battlefield-rajongók sorai szeretnék megrohamozni a szervereket, de erre októberig nem mindenkinek lesz lehetősége. A játékra ugyan többször is ráereszti majd a közönséget a DICE a megjelenés előtt, de az első alkalom egy meglehetősen kis létszámú tábornak szól, akik leginkább a Battlefield 2042 technikai oldalát fogják próbára tenni. Az egyik legfontosabb tesztelendő funkció a crossplay lesz, ami miatt egyébként el is kellett tolni az egész tesztelést.

Hirdetés

Eredetileg júliusban tartották volna a technikai tesztet, de megcsúszott a tervezet, és a fejlesztőknek extra időre volt szükségük. Az új időpont még nincs kihirdetve, de a nyílt bétát szeptemberre időzítették, és addig már csak néhány hét van vissza. Ez alapján biztosnak tűnik, hogy augusztusban zavarják le a technikai tesztet.

Ahhoz, hogy részt vehessetek ezen a bulin, meghívóra lesz szükségetek, és azt bizony csak az EA Playtesterek egy része kaphat majd. Playtesternek ezen a linken keresztül jelentkezhettek, de ha csak a Battlefield 2042 miatt akarjátok behúzni a titulust, akkor érdemes lesz észben tartanotok, hogy a technikai teszt csak a PC-s, PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es tábornak szól.

Ha előző generációs gépekkel rendelkeztek, akkor várjátok meg a nyílt bétát, vagy a játék megjelenését, ami 2021. október 22-én lesz esedékes. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)