Hirdetés

Lehullott a lepel a Gotham Knights újabb gonoszáról, imádni fogjátok a hangját

|

Egy régi ismerőssel kerülnek majd szembe a Batman örökségét továbbvinni szándékozó fiatal igazságosztók.

Hirdetés

Hosszú ideje nem hallatott már magáról a Gotham Knights, és most sem a fejlesztők törték meg a csendet, hanem az IMDB oldalára tévedő látogatók tehettek egy igencsak meglepő felfedezést. Fény derült ugyanis Batgirl, Nightwing, Robin és Red Hood egy újabb ellenlábasának kilétére, aki nem más, mint a minden hájjal megkent Pingvin.

Ráadásul egy sokat foglalkoztatott, jellegzetes orgánumú szinkronszínész, Elias Toufexis hangján fog majd megszólalni a jómadár. Toufexis számos videojátékban jutott kisebb-nagyobb szerephez már a múltban, de legemlékezetesebb alakítása mind közül Adam Jensen volt, a Deus Ex: Human Revolution és a Deus Ex: Mankind Divided protagonistája.

Hirdetés

A Gotham Knights eredetileg idén jelent volna meg PC-re, valamint PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X, illetve Series S konzolokra, de ahogy a Back 4 Blood kivételével a Warner Bros. Interactive minden más játékát, úgy ennek a premierjét is 2022-re halasztották.

Fontos tudni róla, hogy hiába szerepelnek benne a DC univerzum Batmanhez köthető karakterei, a Warner Bro. Montréal alkotása nem része az Arkham szériának. Azt majd a pillanatnyilag szintén 2022-re kiírt Suicide Squad: Kill the Justice League hivatott kibővíteni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)