Hirdetés

Lehúzták a Street Fighter mozit a kritikusok

|

Igen szigorúan bántak a kritikusok az új Street Fighter filmmel.

Hirdetés

Bekövetkezett amitől félt a Fox. Mivel nem is olyan régen még tiltotta a kritikákat, a tegnap debütáló Street Fighter mozi kapcsán, nem is lepődtünk meg túlságosan a negatív véleményeken. Elképzelhetőnek tartom azt is, hogy néhány kritikus a tiltás miatt fogalmazott néha durvábban, bár az is igaz, hogy a játékokból készült filmek ugyebár általában elég gyenge alkotások. Az ember azonban mindig remél, így mi is abban bíztunk, hogy ez a film majd megmutatja jól, micsoda pompás adaptációt lehet egy játékból készíteni. Úgy tűnik, nem ez a helyzet. A legfinomabban fogalmazó kritikusok szerint is, unalmas, sablonos kliséhegy lett a Street Fighter mozi, melyben az akció jelentek laposak, a színészi játék pedig közepes. A tegnap bemutatott hölgyike alakítása sem nyerte el a szigorú kritikusok tetszését, pedig állítólag ő még a jobbak között van. Nos igazándiból nem akkora meglepetés ez a hír, viszont nem árt az ilyesmit tudni, mielőtt az ember a drága mozijegyet megveszi.

 

streetcover.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)