Hirdetés

Leisure Suit Larry - Kickstarteres project az első rész remakejéhez

|

Igen, erről beszéltünk: a Kickstarteres divathullám felszínre dobhat egykori legendákat újra. Ezúttal a nagy "amorózó" van soron.

Hirdetés

Larry készen áll a visszatérésre - az eredeti játékot készítő Al Lowe és a texasi Replay Games egy Kickstarteres projectet indított, hogy újra elkészíthessék az eredeti Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards című kalandot. 

A legutolsó Larry játék a Leisure Suit Larry: Box Office Bust volt - mérsékelt sikerrel. Ezért is lenne jó, ha sikerülne az egykori legendát új életre kelteni a legelső játék remakeje segítségével. Természetesen nemcsak arról van szó, hogy a játék kapna új textúrákat és nagyobb felbontású grafikát, hanem az 1987-ben készült játékot modern point and click felülettel, teljes hangszinkronnal, további poénokkal és mobil eszközökkel kompatíbilis módon készítenék el. 

Mindehhez Lowe és a Replay 500000, azaz fél millió dollárt szeretne elérni (amikor ezt írom már 2570-en adakoztak mintegy 99650 dollárt - és még 29 nap hátra van). 

Amennyiben a project túllépné a fél millió dollárt, az extra pénzt további nyelvekre, további platformokra konvertálásra, nagyzenekari soundtrackra és további add-onokra költenék.  

A belépő szint 15 dollár - ennyiért a játék digitális változata jár majd - a felső határ a csillagos ég...

Akit érdekel, hogy áll a project, ide kattintson.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)