Hirdetés

Leisure Suit Larry Reloaded - már tölthető a remake

|

A játékvilág legnagyobb Casanovája a Kickstarter projekt sikerességének köszönhetően most újra készen áll a bevetésre.

Hirdetés

Régen nagy kultusza volt Larrynek, az Al Lowe által megteremtett figura 1987 óta lúzerkedik a képernyőkön, de az utóbbi években sokan kívánták, hogy bárcsak ne tette volna.

A még éppenhogy élvezetes Magna Cum Laude után a Leisure Suit Larry: Box Office Bust volt a mélypont, amelyben már nem is Larryt, hanem fiatal unokaöccsét kellett irányítani. Eme kettőn már látszott, hogy sem Lowe, sem a Sierra nem segített a fejlesztésben, az új készítőknek pedig fogalma sem volt arról, hogy mi tette az eredeti játékokat oly szerethetővé. A Leisure Suit Larry Land of the Lounge Lizards Reloaded amellett, hogy méltán pályázhat a "2013 leghosszabb játékcíme" díjra, mától érhető el a Steamen PC-re és Mac-re, a név pedig az első rész nem csak grafikailag, de tartalmilag is felturbózott kiadását takarja. A képek alapján van benne valami Angry Birds-szerű minijáték is, úgyhogy ha másért nem, már ezért is megéri megvásárolni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)