Hirdetés

Leisure Suit Larry Reloaded - visszatér a csajozógép

|

Talán már kevesen emlékeznek arra, hogy 1987-ben mekkora szenzáció volt a Leisure Suit Larry Land of the Lounge Lizards, nálunk viszont sok az öreg. Pont ezért örülünk, hogy végre vannak új hírek a felújítás kapcsán.

Hirdetés

A Replay Games még tavaly vágott bele közösségi kalapozás keretében a nagy múltú Leisure Suit Larry felújításába, mivel nem akartak kompromisszumokat kötni kiadókkal, a régi rajongók zsebét célozták meg.

Össze is jött a buli, az 500 ezer dolláros határt sikerült megugrani már (jelenleg 655 ezer körül mozog a pénz), most május 2-ig hosszabbították meg a határidőt, hátha sikerül még több jópofa dolgot belezsúfolni a kínálatba.

PC-re, Macre, Linuxra és mobileszközökre is érkezik tehát a Leisure Suit Larry Land of the Lounge Lizards Reloaded, amelynek várható kinézetéről már korábban láthattunk egy pofás videót, minden öreg motorosnak hevesebben vert a rozzant vén ketyegője.

Al Lowe és az régi játék írója, Josh Mandel is közreműködik a felújításban, és most Austin Wintory, a Journey zeneszerzője is beszáll, hogy méltóképpen gatyába rázza a klasszikus dallamokat. A várható ár 14,99 font (kb. 5200 forint), megjelenés május utolsó napján digitális formában, a bolti változat júniusban remélhető. Várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)