Hirdetés

Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don’t Dry - konzolokra is jön

|

Nemsokára újabb platformokon hajkurászhatjuk majd a nőket Larry Lafferrel.

Hirdetés

Hosszú kihagyás után visszatért az Al Lowe fejéből kipattant nőcsábász, hogy a Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry főszereplőjeként megmutassa nekünk a csajozás árnyoldalait. A széria feltámasztásával ugyan nem voltunk maradéktalanul elégedettek, de sikerült megidéznie a klasszikust, amelyet hamarosan más platformok játékosai is megtapasztalhatnak majd. 

Hirdetés

Az Assemble Entertainment bejelentette, hogy a point and click kalandjátékuk PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is meg fog jelenni, a tervek szerint június 13-án számíthatunk mindkét változatra, a disztribúciós feladatokban pedig a Koch Media fog nekik segíteni. A PS4-es és switches verzió is saját ízelítőt kapott, így megnézhetitek, hogyan fut rajtuk Larry a lányok után: 

A fejlesztők igyekeztek hűek maradni a játék humorához, így a Leisure Suit Larry - Wet Dreams Don't Dry rossz kritikáira reflektálva is született egy videó: 

Ti próbáltátok már a legutóbbi Leisure Suit Larry epizódot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)