Hirdetés

Lekapcsolják a Friday The 13th: The Game dedikált szervereit

|

Marad a P2P meccskereső, és az eredményeink is megmaradnak, de valójában mind tudjuk, hogy ez mit jelent.

Hirdetés

A Friday the 13th: The Game kiadója és jelenlegi fejlesztőcsapata láthatóan a hosszútávú fenntarthatóságra kezd berendezkedni. A játék már nem kaphat új tartalmakat, és ugyan jönnek hozzá javítások, így nem lehet életben tartani egy szolgáltatás alapú címet 2020-ban. Aki hasonló élményre vágyik az találni fog komolyabban támogatott alternatívát.

Valószínűleg ez az oka a Gun Media legutóbbi bejelentésének, miszerint lekapcsolják a Friday the 13th dedikált szervereit. Ez azt jelenti, hogy már csak peer-to-peer alapú, meccskeresős megoldásban fog működni a játék. Az adatainkat tartalmazó szerverek érintetlenek maradnak, így legalább az eredményeinket nem kell féltenünk.

Hirdetés

A Friday the 13th: The Game megvásárolható marad minden platformon, de a hivatalos fórumokat befagyasztották és a játék közösségi felületei csak minimális törődést kapnak majd. Az eredeti fejlesztő, az IllFonic már az új játékával, a Predator: Hunting Groundsszal foglalkozik, a Gun Media pedig átadta a karbantartási feladatokat a Black Tower Entertainmentnek.

A Predator-játék egyébként meglepően jó ütemben bővül az áprilisi indulása óta, illetve a Friday versenytársa, a Dead by Daylight nagyon szépen muzsikál. Nem maradunk hát aszimmetrikus multi horror nélkül, csak Jason kalandjának van ezzel "majdnem vége". 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)