Hirdetés

Lekapcsolják a MultiVersus szervereit, de a sztorinak még nincs vége

|

A Player First Games egy nagyon érdekes megoldást választott ahhoz, hogy rendbe szedje a haldokló platform fighterjét.

Hirdetés

A MultiVersus egy nagyon nehéz helyzetből indult. Az hagyján, hogy a verekedős műfaj már önmagában sem kifejezetten népszerű, de a Player First Games ezt még megnehezítette magának azzal, hogy egy platform fightert csinált a Warner Bros.-os crossover játékából.

A kezdeti lelkesedés után (amit egyébként köszönhetünk annak, hogy nagyon ritkák az ingyenesen játszható verekedős játékok) a játékosszám a földbe állt, és az érdeklődés elhalását csak felpörgette az, hogy a Player First látszólag semmilyen tartalommal nem készült. A helyzet katasztrófába torkollt.

Hirdetés

A Player First tegnap előállt a tervvel, ami szerintük majd elhozza a megoldást. Ennek első lépéseként le fogják kapcsolni a szervereket 2023. június 25-én. Ezt követően a fejlesztők elkezdik majd átdolgozni a játékot, és valamikor 2024 elején újraindítják az egészet. A két időpont között elvileg rengeteg tartalmat fognak hozzápakolni a MultiVersushoz, átdolgozzák a netkódot és a jutalmazási rendszert, és rendbe teszik a meccskeresőt is.

A MultiVersus június 25-től csak offline módban lesz játszható, ami legalább azt lehetővé teszi, hogy helyi meccseket és a gyakorló módot pörgethessük. Ezen felül a Player First megígérte, hogy minden feloldott tartalmunk jön majd velünk az új verzióba is.

Érdekes egy taktika, de nem ők az elsők, akik ezt a megoldást választották. Mivel a játék egyébként is nyílt béta fázisban volt, így annyira nem is haragszunk, hogy visszavonulnak vele egy kis időre, de reméljük, hogy a 2024 eleji megjelenés nem csak egy halvány ígéret, amit aztán mindenki elfelejt majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)