Hirdetés

Lekési az új konzolok startját a next-gen FIFA 21

|

Az EA Sports ül még egy kicsit a FIFA 21 PlayStation 5-ös és Xbox Series X-es változatain, amit a már megjelent kiadást látva annyira nem is bánunk.

Hirdetés

Október elején érkeztek meg a FIFA 21 PC-s, PlayStation 4-es, Xbox One-os és switches, tehát jelenlegi generációs kiadásai, amik finoman szólva sem tették boldoggá a kritikusokat és játékosokat, ráadásul olyan hajmeresztő bugokat produkálnak, amikre nehéz szavakat találni. Szerényen bízunk még abban, hogy ennek oka a next-gen változat előtérbe helyezése, de aggasztó, hogy semmit nem mutatott még az EA Sports.

Ráadásul mint ma kiderült, sem a PlayStation 5-ös, sem az Xbox Series X|S-es változat nem lesz kész novemberre, így az új konzolokra hamar lecsapók kénytelenek lesznek várni még, mielőtt megtapasztalják, milyen a virtuális foci új szintje.

Hirdetés

Jelen állás szerint december 4-étől fogjuk tudni megvásárolni az újgenerációs FIFA 21-et mindkét platformra, és a Madden NFL 21 is ezen a napon érkezik. Bár videó nincs, annyit megígért a kiadó, hogy villámgyors betöltésre, részletesebb játékosmodellekre, jobb fényekre számíthatunk, illetve PS5-ön a DualSense haptikus visszajelzését is élvezhetjük.

Aki megvette az Xbox One-os vagy PS4-es változatot, ingyen frissíthet az újabbakra, de mentései közül csak az Ultimate Teamben és a Voltában elért eredményeit viheti át.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)