Hirdetés

Leköszön a PlayStation apja

|

Ken Kutaragi, a neves játékkonzolok mellett bábáskodó Sony Computer Entertainment elnök és vezérigazgató júniusban megválik állásától, és a mindennapos munkában, a vezérigazgatói poszton Kaz Hirai veszi át a helyét.

Hirdetés

Már tavaly december óta sejteni lehetett, hogy valami készül, de a hivatalos bejelentés csak nemrég érkezett meg. A cégnél esküdöznek, hogy tényleg visszavonulásról van szó, és nem a PS3 problémái miatt válnak meg tőle, de ettől ez még nem kizárt: persze egyből megindultak a találgatások is. A jó kedélyű Ken tiszteletbeli elnöke marad a cégnek, és technológiai tanácsadóként továbbra is részt vesz majd valamelyest a munkában a Sony vezérigazgatója, Howard Stringer környezetében.

A témával bővebben foglalkozik egyik cikkünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)