Hirdetés

Lélegzetelállítóan néz ki a Euro Truck Simulator 2-es felújított Ausztria

|

Ugyan azt még nem tudjuk, hogy mikor érkezik, de elképesztően jól néz ki a felújított Alpokalja.

Hirdetés

A cseh székhelyű, kamionos játékairól elhíresült SCS Software tavaly jelentette be, hogy ráncfelvarrást kap az egyik legnépszerűbb játékuk térképe. Egészen pontosan a Euro Truck Simulator 2-ről van szó, ami először 2012-ben jelent meg, a fejlesztők azonban folyamatosan frissítik is javítják a játékot, így az mai szemmel és szép, sőt, egyre látványosabb.

Az SCS Software most épp az ausztriai szakasz ráncfelvarrásán dolgozik, amitől az egész ország sokkal autentikusabb és elképesztően látványos lesz.

Hirdetés

A hivatalos bejelentésben elmondták, hogy olyan utak is bejárhatóak lesznek, amik alapvetően tiltottak a kamionosok számára. Ugyan az ETS-ben fontos az utak realisztikus használata, nem akarták elvenni a játékosoktól, hogy például a legendás Großglockner-Hochalpenstraße úton is kacskaringózhassanak.

Alább egy galériába gyűjtöttük a képeket, amik ízelítőt adnak az ingyenes frissítés tartalmából:

A bejegyzés szerint Ausztria átdolgozása komoly feladat, amit egy kisebb, ám pályatervezésben tapasztalt fejlesztőcsapat végez, a kiadás előtt azonban még szükségük van egy kis időre. Ennek fényében az SCS nem is árulta el, hogy pontosan mikor érkezik a frissítés.

A legutóbbi, 1.43-as frissítés a franciaországi Lyont dolgozta át, így jó okunk van azt hinni, hogy a következő, 1.44-es csomag már a szomszédjaink új területeit tartalmazza majd.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)