Hirdetés

Lelépett a BioWare-től a Dragon Age 4 vezető producere

|

Az eddigi vezető szerint a Dragon Age 4 kiváló kezekben van, mégis sorra távoznak a fontosabb figurák.

Hirdetés

Amikor Mark Darrah 2020 decemberében otthagyta a BioWare-t, akkor Christian Dailey vette át a vezető producer szerepét. Az azt követő hónapokban történtek még nagyobb változások a legénységben, de úgy tűnt, hogy mindezek ellenére a Dragon Age 4 fejlesztése végre gördülékenyen haladhat. Most azonban ismét kételyek merültek fel a projekttel kapcsolatban, köszönhetően az imént említett Christian Dailey távozásának. Bár az egykori producer szerint nélküle is minden rendben lesz, a rajongók már nem ilyen nyugodtak.

Hirdetés

Akárhogy is, Dailey búcsúja során úgy fogalmazott, hogy jó kezekben hagyja a következő Dragon Age-et, a továbbiakban is szurkol a srácoknak, és persze alig várja, hogy - immár rajongóként - belevághasson majd a kész játékba. Azt is hozzátette, hogy a játék fejlesztése remekül halad, és hogy nincs mitől tartanunk. Ezt Gary McKay, a BioWare menedzsere is megerősítette közleményével:

"A tervrajzunk elkészült, most pedig a megvalósításra koncentrálunk: elképesztő környezeteket építünk, mély karaktereket írunk és erős játékelemeket készítünk sok minden más mellett. A csapat tudja mit csinál, és a feladatra koncentrál."

McKay még annyit fűzött hozzá, hogy az év későbbi szakaszában többet is megosztanak majd a játékkal kapcsolatban. Megjelenési dátumot még mindig nem kaptunk, de ebben egyelőre kár is reménykedni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)