Hirdetés

Lelépett a Marvel's Avengers kreatív vezetője

|

Shaun Escayg visszatért oda, ahonnan a Crystal Dynamicshoz szerződött.

Hirdetés

Shaun Escayg 2018-ban távozott a Naughty Dogtól, addig pedig olyan játékokon dolgozott a stúdiónál, mint a The Last of Us, az Uncharted 4: A Thief's End vagy éppen az Uncharted: The Lost Legacy. Három éve aztán otthagyta az Uncharted-csapatot és csatlakozott a Crystal Dynamics brigádjához, ahol nem kisebb feladat nyomta a vállát kreatív rendezőként, mint a Marvel's Avengers elkészítése.

Mint tudjuk, a Bosszúállók játék nem sikerült túl fényesen és a fejlesztők továbbra is azon vannak, hogy jobbá, többé tegyék (Sólyomszem után Fekete Párduc következik), ám Escayg már nem várta meg, hogy mi lesz a dolog vége, távozott a cégtől. 

Hirdetés

Twitteren jelentette be egy sokat mondó képpel, hogy ismételten a Naughty Dognál dolgozik, a stúdió logójával ellátott bögre mellett még egy üdvözlőlapot is kapott:

Hogy pontosan mivel foglalkozik jelenleg a régi-új csapatánál, azt nem kötötte az érdeklődők orrára, viszont a munkaköri leírása alapján ismét kreatív rendezőként és íróként tevékenykedik ott. A fejlesztő visszatérését maga a Naughty Dog Twitter-fiók is megosztotta, és a kísérőszöveg alapján alig várják, hogy fantasztikus dolgokat csinálhassanak együtt.

Ötletek márpedig lennének a folytatásra, az egyik felhasználó például felvetette a Jak and Daxster rebootot. Ti mit látnátok szívesen Escaygtől legközelebb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)