Hirdetés

Lelépett az Overwatch vezető karakterdizájnere

|

Geoff Goodman távozásával már két Jeffet is elveszítettünk az Overwatch csapatból.

Hirdetés

Ahogy közeledünk az Overwatch 2 megjelenése felé, úgy lesz egyre lelkesebb az elmúlt években gyakorlatilag csak vegetáló rajongótábor. A fejlesztők heteken belül leszállítják a játék legfrissebb verzióját, de ebben a folyamatban Geoff Goodman már nem fog segédkezni.

Az Overwatch csapatának vezető karakterdizájnere valamikor az év első felében adta be felmondását, de az elmúlt hónapokban még keményen dolgozott a játékon. Ma ennek vége.

Hirdetés

Jeff Kaplan távozása után Geoff lett az Overwatch arca, mivel ő volt az egyik utolsó fejlesztő, aki Jeff-fel együtt része volt a bukott Titan projekt csapatának. A halva született MMOFPS-ből nőte ki magát ugyebár az Overwatch, így mint a vezetői terhek utolsó örököse, Geoff tartotta a frontot interjúk és PR események során.

Az elmúlt években Geoff keményen dolgozott a meglévő karakterek egyensúlyán, és az új karakterek tervezetein. Neki köszönhettük a Doomfist és Orisa reworköket, Sojourn és a Junker Queen születését, és valószínűleg benne volt a keze Kiriko megalkotásában is.

Egyelőre nem tudni, hogy Geoff hova megy a Blizzardtól, de akárhogy is, legutóbbi munkáit október 4-től élvezhetjük majd, amikor az Overwatch 2 befut PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)