Hirdetés

Lelepleződött a Ghost Recon: Future Soldier folytatása?

|

Rengeteg olyan esetről tudunk, amikor a rajongók rántották le a leplet szemfülességükkel egy-egy projektről, talán éppen így járt a Ghost Recon: Future Soldier folytatása is.

Hirdetés

Léteznek sasszemmel megáldott rajongók, akiknek figyelmét szinte semmi nem kerüli el és ők azok az őrszemek is, akik egyből kiszúrják, ha valami készülődik a háttérben.

A címben fellelhető pletyka legfőbb kiváltója a Ubisoft fórumának egy tagja volt, aki felrakott egy képet a Ubisoft szokásos kijevi éves üléséről, amelyen az alant látható fotó került rögzítésre és kiszivárgott a nagyérdemű számára.

A fórumozók és természetesen a játékosok is rögtön tudni vélték, hogy a jól kiolvasható "GRFS: Next" nem más lehet, mint a Ghost Recon: Future Soldier soron következő fejezete, hovatovább az első rész folytatása. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy feltételezésük nem éppen légből kapott, hiszen az ukrán divízió hegesztette össze a Ghost Recon: Future Soldier PC-s változatát is, tehát akár a folytatást is tervezhetik már a háttérben. A srácoknak persze nem volt egyszerű dolguk a modern lövölde számítógépekre szánt változatával, hiszen a kiadó bejelentette, majd törölte, később újra ösztönözte a projekt elkészülését, ami nem jelentett éppen gondtalan munkakörülményeket. Ennek ellenére a PC-s Future Soldier átlaga 71%-on áll a Metacriticen, ami nincs az egekben, de korrekt matériáról tanúskodik.

Az üggyel kapcsolatban továbbra is várjuk a Ubisoft cáfolását vagy megerősítését és azt is, hogy mit takar pontosan a "GRFS: Next".

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)