Hirdetés

Lelepleződött a Rebellion új játéka - nem lesznek benne vámpírok

|

Bár a korábbi elméletek megbuktak, a Sniper Elite fejlesztőinek legújabb játéka érdekesnek ígérkezik.

Hirdetés

Se vámpírok, se Freddy Krueger nem szerepel a kizárólag digitális formában kapható játékban, zombik és nácik viszont annál inkább.

A Sniper Elite: Nazi Zombie Army címéből annyi információt tudhatunk meg, hogy szinte fölösleges is a történetet boncolgatni. Szinte. A Sniper Elite szériához csak távolról kapcsolódó, PC-exkluzív játék főhőse Karl Fairburne, aki három, szintén játékosok által irányítható társával karöltve a túlélés érdekében kénytelen megritkítani a Hitler által szabadjára engedett zombihordát. Ha zombik rohamozzák meg csapatunkat, a távcsöves puska valószínűleg a legkevésbé hatékony fegyver, de a műanyag villát szerencsére megelőzi. A játék február 28-án jelenik meg, de már előrendelhető a Steamen rendkívül baráti, 8,79 eurós áron (megjelenés után 10,99 euró lesz).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)