Hirdetés

Leleplezték a Dying Light egykori fejlesztőinek új játékát

|

A Forever Skies című sci-fi túlélőjátékon egy sor játékipari veterán dolgozik.

Hirdetés

Noha a Far From Home meglehetősen új formáció, a csapatot olyan fejlesztők alkotják, akik ezt megelőzően részt vettek a Dying Light, a Dying Light 2, a Dead Island, a The Medium, a Chernobylite és a Divinity: Original Sin munkálataiban. Első alkotásuk egy belsőnézetes sci-fi túlélőjáték, melynek helyszíne az ökológiai katasztrófa miatt lakhatatlanná vált Föld. Akinek nem sikerült elmenekülnie, a legmagasabb épületekben húzta meg magát és próbált életben maradni.

Mi egy magányos tudóst irányítunk, aki visszatér a bolygóra, amelynek felszínét sűrű és mérgező porfelhő fedi. Bázisunkat a emiatt a felhőréteg felett alakítjuk ki, ott keresünk menedéket, állítjuk fel műhelyünket és laboratóriumunkat, ahol kutatásainkat folytatjuk és legyártjuk a szükséges felterelést. Utazás céljából pedig egy csúcstechnológiás léghajó szolgálatait vesszük majd igénybe.

Hirdetés

Cseppet sem meglepő módon a rejtelmekkel teli sztori során olyan kérdésekre keressük a választ, mint hogy mi célt szolgál a porfelhő, miből épül fel és legfőképp, mi rejtőzik alatta. Maga a játékmenet a felfedezés (gyalogszerrel és léghajóval), a bázisépítés, a virológiai kutatások, a crafting és az alkalmanként elengedhetetlen harc köré épül.

A Forever Skies még nem rendelkezik megjelenés dátummal, a fejlesztőcsapat szándéka szerint 2022 folyamán rajtol majd el PC-n és konzolokon, de egyelőre csak korai hozzáférésben, méghozzá kooperatív móddal felvértezve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)