Hirdetés

Leleplezték a Hitman 3 mind a hat helyszínét, a Kárpátokba is ellátogatunk

|

Anglia, Dubaj és Kína mellett Németország, Argentína, sőt még Románia is a 47-es ügynök úti céljai között lesz.

Hirdetés

A Hitman 3-ért felelős IO Interactive tegnap végre elárulta, egészen pontosan hová is utazhatunk el az új trilógia lezárásában a 47-es ügynököt irányítva. Összesen hat helyszínt kapunk, és mint kiderült Magyarország közvetlen szomszédságába is elkalauzol majd bennünket a játék. 

Korábban már tudni lehetett, hogy a brit Dartmoort, Dubajt, valamint a 32 milliós népességgel bíró kínai Csungking nagyvárost is megkapjuk a Hitman 3-ban, de a maradék három helyszínre csak most derült fény. Két európai és egy dél-amerikai kalandról tudtunk meg most egy keveset. 

Hirdetés

Kiderült, hogy ellátogatunk például a németországi Berlinbe, ahol kifejezetten a külvárosban kapott helyet a misszió. Az Argentínában található Mendoza városába is be kell ugranunk, de számunkra mégis inkább talán a romániai helyszín lesz a legérdekesebb: a 47-es ügynök ugyanis a Karpatok hegységrendszer román részére utazik el - ez elvileg egyébként az egész trilógia egyik legnehezebb pályája lesz.

A Hitman 3 január 20-án fog megjelenni PC-re, valamint Nintendo Switch, PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S konzolokra és Google Stadiára. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)