Hirdetés

Leleplezték a Mutant Year Zero fejlesztőinek új játékát

|

A posztapokaliptikus Miasma Chronicles elkerüli az előző generáció konzoljait.

Hirdetés

Két évvel a Corruption 2029 után új játékkal jelentkezett a mókás nevű The Bearded Ladies, a Miasma Chroniclesről a 505 Games első önálló bemutatója során rántották le a leplet több másik játék társaságában. Hamar kiderült, hogy a csapat védjegyének számító valósidejű kalandozás és körökre osztott harcok kombinációjára épül majd ez az alkotás is.

Igaz, ezt az információt a közleményben szereplő leírásból kellett kibogarászni, mert a cinematic trailer inkább a Miasma Chronicles hangulatából és narratívájából adott ízelítőt, ahelyett, hogy bemutatta volna a játékmenetet.

Hirdetés

A történet hőse egy bizonyos Elvis, aki a nem túl távoli jövőben a címbéli miazma által feldúlt Amerika kietlen tájain kóborol az anyját keresve, aki még csecsemőként robotfivére gondjaira bízta őt. Nem éppen veszélytelen, az emberiség jövőjét befolyásoló útja során a már említett gépi "családtag" mellett egy különleges kesztyűre támaszkodhat, amellyel irányítani tudja a miazmát.

A 505 Games és a The Bearded Ladies 2023-at lőtte be a Miasma Chronicles rajtja számára bőven van még idejük a fejlesztőknek, hogy sorjamentesre csiszolják az élményt. PlayStation 5-ön, Xbox Series X|S-en, valamint PC-n bírhatjuk majd mozgásra, továbbá érdemes megjegyezni, hogy a  Corruption 2029-cel ellentétben nemcsak az Epic Games Store-ban lesz elérhető, hanem a Steamen is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)