Hirdetés

Leleplezték az A Plague Tale: Requiem gyűjtői kiadását

|

Újabb szobort rakhatnak a polcra azok, akik többet is hajlandóak kiadni A Plague Tale: Innocence folytatásáért.

Hirdetés

A tavalyi Xbox + Bethesda Showcase egyik legnagyobb meglepetése az Asobo Studio bejelentése volt, miszerint folytatódik az érzelemgazdag és rendkívül izgalmas akció-kaland, az A Plague Tale: Innocence. A Plague Tale: Requiemben a már jól ismert főhősök, Amicia és Hugo egy veszélyes küldetésre indulnak, és újfent meg kell tenniük mindent annak érdekében, hogy életben maradjanak. A bejelentés óta azonban nem sokszor adott életjelet magáról a projekt, csupán a The Game Awards során pillanthattunk bele a játékmenetbe, most viszont megtört a csend. 

Hirdetés

Az Asobo Studio és a Focus Home Interactive ugyanis leleplezték az A Plague Tale: Requiem gyűjtői kiadását, amely exkluzívan a Focus Entertainment Store-ból szerezhető be.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

A nagyjából 60 ezer forintot kóstáló Collector's Edition a játék egy exkluzív borítóval ellátott példánya mellett magába foglal egy egyedi dobozt, Amicia és Hugo körülbelül 21 cm magas gyanta szobrát, egy két dalt felvonultató bakelitet, három litográfiát és egy fém brosst (Hugo tolla).

Emellett a vásárlóknak jár a The Protector Pack is, amivel egy stílusos nyílpuska skint, néhány crafting alapanyagot és tizenhárom kozmetikai cuccot tehetnek zsebre. 

A fejlesztőcsapat napra pontos dátumot nem adott meg, de azt megerősítette a gyűjtői kiadást bemutató képpel, hogy továbbra is 2022-ben számíthatunk az A Plague Tale: Requiem megjelenésére PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X/S és Nintendo Switch platformokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)