Hirdetés

Leleplezték az Age of Empires IV utolsó játszható népeit és kampányait

|

Gyorsan fogynak a titkok a régen várt Age of Empires folytatás körül.

Hirdetés

Az utóbbi hónapok valóságos információdömpinget hoztak az Age of Empires IV kapcsán. Tavasszal a Microsoft külön eseményén csodálkozhattunk rá a játékmenetre, majd egy kiszivárgott Steam-oldal képei árulkodtak a látványról, néhány napja pedig elárulták a megjelenési dátumot is.  

Így tehát már nem titok, hogy október 28-án eshetünk neki a PC-s RTS-nek (akár a Game Passre előfizetve is), az viszont mostanáig rejtély maradt, hogy melyek lesznek a játék választható népei.

Az összesen 8 frakcióból ugyanis eddig csupán 6-ot (angolok, franciák, Kína, Delhi Szultanátus, Abasszid-dinasztia, mongolok) ismerhettünk meg, a Microsoft azonban végre elárulta az utolsókat is. Dobpergés…

Hirdetés

…a Szent Római Birodalommal (aka. Német-római Császárság) és a Kijevi Russzal lett teljes a lista. Az elsőt talán senkinek sem kell bemutatni (Közép-Európa, 962-1806), a Kijevi Rusz pedig a kelet-európai térség első szervezett állama volt (862-1240), melyet az Orosz Birodalom előfutárának tekintünk.

A népek mellett pedig már a kampányok választéka is ismert, induláskor összesen négy hadjáratot kapunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Az angolokkal játszható "Norman" Hódító Vilmosra fókuszál,  a franciákkal a 100 éves háború idejére kalandozhatunk (a fantáziadús "The 100 Years War" címmel), a mongolok a "The Mongol Empire"-rel neveznek, a ruszok felett pedig a sokat sejtető "The Rise of Moscow"-ban vehetjük át az irányítást.

Nektek hogy tetszik eddig a játék?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)