Hirdetés

Lelőtték a Rockstar ezer éve bejelentett játékának weboldalát

|

Eddig is biztos volt, hogy az Agent sosem fog megjelenni, erre erősített most rá a hivatalos oldal törlése is.

Hirdetés

Az Agentre gyakorlatilag már akkor keresztet vethettünk, mikor 2018-ban a Take-Two lemondott a hozzá kapcsolódó védjegyről, nem újította meg azt. Persze voltak, akik számára még reménysugarat jelentett az, hogy a játék weboldala érintetlen maradt mindezek ellenére.

Most viszont ezt is lelőtték, a Rockstar törölte az Agent oldalát.

Hirdetés

A játékot még a 2009-es E3-on jelentették be először, és annyit tudtunk róla, hogy egy hidegháborús thrilleren ügyködnek a Rockstar veteránjai - egészen pontosan a Rockstar North dolgozott az 1970-es években játszódó kalandon.

Az Agentről és és más egyéb olyan játékokról, melyek törlése nagyon fájt nekünk az elmúlt években, nemrégiben külön videót készítettünk. Ezt alább tudjátok megnézni, ha korábban esetleg lemaradtatok volna róla.

Nektek melyik mostanában törölt játék elvesztése fájt a legjobban?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)