Hirdetés

Lelőtték a Wildman Kickstartert

|

A Gas Powered Games igéretes alkotásának Kickstarter kampányát négy nappal a befejezés előtt megszakították.

Hirdetés

A döntés nem volt váratlan, a nemrég bekövetkezett elbocsátások és a gyenge fogadtatás következményeképpen számítottunk arra, hogy a fejlesztők hiába bíznak a közösségi finanszírozásban.

Pedig nem nézett ki rosszul, és az alapötletet sem löktük volna röhögve a kukába. A kitűzött 1,1 milliós cél viszont már a kampány kezdetén is kételkedésre adott okot, és mivel a tegnapi napig a szükséges összeg kevesebb mint fele, egész pontosan 504120 dollár jött össze, a Gas Powered Games úgy döntött, nem várja meg a pénteket. A hírt a Wildman Kickstarter oldalán tették közzé, kommentárként a következőket fűzték hozzá: 

,,Üdvözlet Kickstarterezők.

Van némi hírünk a mai napon. Megszakítjuk a Wildman Kickstartert.

Ezen a ponton fontosabb, hogy a Gas Powered Games életben tartása érdekében más dolgokra fókuszáljunk. Sajnálatos módon nem oszthatunk meg semmilyen konkrétumot a közönséggel. Ha lesz mondanivalónk, az oldalunkon tesszük közzé. Ha szeretnétek állapotfrissítéseket, vagy szeretnétek tovább beszélni a Wildmanről és/vagy erről a Kickstarterről, fontoljátok meg a forums.gaspowered.com-ra való ellátogatást.

Mélységesen hálásak vagyunk azoknak, akik támogatták a projektet és a Gas Powered Games-t. Az elhivatottságotok és kemény munkátok eredményeképp jegyezhettük le a GPG történetének eme izgalmas fejezetét."

A Wildman tehát nem veszett el teljesen, csak pihenőn van, de az elmondottak alapján nem biztos, hogy valaha viszont láthatjuk, ahogy az is meglehet, hogy hamarosan a Gas Powered Games is bezárni kényszerül. Reméljük, hogy nem kell egy újabb értékes fejlesztőstúdiótól búcsúznunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)