Hirdetés

Lelőttek egy youtubert, aki tréfából késsel támadt egy csoportra

|

A 20 éves Timothy Wilks úgy gondolta, jó ötlet rablót játszani. Nem volt az.

Hirdetés

Nem újdonság, hogy vannak, akik sikert és elismerést remélve idióta dolgokat csinálnak. A gyermekeiket folyamatosan "poénból szívató", valójában súlyosan bántalmazó szülőktől kezdve a veszélyesebbnél veszélyesebb kihívásokat teljesítő fiatalokig sok példát láttunk arra, milyen veszélyei vannak a közösségi médiának, a youtuberek és influencerek korának, amiben sokan úgy érzik, könnyen híresek és gazdagok lehetnek, ha valami extrémet művelnek.

A nashville-i WSMV beszámolója szerint a 20 éves Timothy Wilks egy  parkolóban, késekkel ment oda barátjával egy csoporthoz, pusztán azért, hogy megtréfálják őket. Ez a csoport tagjai számára nem volt egyértelmű, így egyikük, a 23 éves David Starnes Jr. fegyvert rántott, majd lelőtte Wilkst. A fiatal nem élte túl.

Hirdetés

Starnes beismerte, hogy ő lőtt, de az esetet a rendőrök is jogos önvédelemnek találták, és egyelőre nem emeltek vádat ellene. A nyomozás még tart.

Tavaly augusztusban a TikTokon népszerű Stokes ikrek két tagja azt találta ki, hogy úgy ülnek be egy Überbe, mintha előtte épp bankot raboltak volna. Egy szemtanú azt gyanítva, hogy valóban rablók, és el akarják lopni a kocsit, kihívta rájuk a rendőröket.

Figyelmeztetéssel megúszták, de mivel nem okosak, órákkal később megismételték a szívatást, és most akár négy év börtön várhat rájuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)