Hirdetés

Élen nyitott Angliában a Kane & Linch 2: Dog Days

|

A vegyes fogadtatásban részesült TPS vitte a prímet múlthéten Angliában

Hirdetés

A felemás Kane & Lynch 2: Dog Days értékelések sem tántorították el az angolokat attól, hogy az első helyre repítsék azt a múlt heti játékeladások toplistáján.

Nekünk tetszett a Kane & Lynch 2: Dog Days, amit szöveges indoklással az augusztusi GameStarban olvashattok. Az IO maszatos grafikájú TPS-e azonban nem aratott ekkora „sikert" minden más magazinnál is -viszonylag gyakori látvány a 40-50-60 százalékos értékelés is. Ennek ellenére az élen végzett a szigetországban, az augusztus 21-én véget ért hét adatainak tükrében. Érdekesség: a győztes 56%-át adták el Xbox 360-ra, 41%-át PS3-ra és csak 2%-át PC-re.

1.Kane & Lync 2: Dog Days
2.Tox Story 2
3.Red Dead Redemption
4.Lego Harry Potter: Years 1-4
5.Just Dance
6.Art Academy
7.Super Mario Galaxy 2
8.Prince of Persia: The Forgotten Sands
9.Dance on Broadway
10.Battlefield: Bad Company 2

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)