Hirdetés

Belépő szintű megoldás, nemcsak kezdő gamereknek

|

A Lenovo gaming portfóliójában minden kezdő, vagy éppen profi játékos megtalálhatja a hozzá legjobban illő gépet, melynek egyik belépő szintű modellje, az Ideapad 700 egy tökéletes gamer notebook azok számára, akik még csak most kezdték el felfedezni a játékok varázslatosan színes világát, vagy nem szeretnék a legújabb játékokat is maximális beállítások mellett futtatni.

Hirdetés

A Lenovo Ideapad 700 egy multimédiás eszköz, kifejezetten arra fejlesztve, hogy a kezdő játékosok minden igényét kielégítse. Nagy teljesítményű processzort és részletgazdag megjelenítést garantáló videokártyát kapott, hogy akadozásmentes játékélményben lehessen részünk. A magával ragadó élmény érdekében valódi térhangzást biztosít, így igazán úgy érezhetjük magunkat, mint akik az események sűrűjébe csöppentek.

 

Remek játékélmény 

A legtöbb ultra vékony, hordozató laptoppal ellentétben az Ideapad 700-at nem alacsony feszültségen működő processzorral szerelték fel. A 22,3 mm vastagságú és 2,3 kg súlyú Ideapad 700 elérhető akár 6. generációs Intel® Core™ i7 processzorral is, mely új szintre emeli a hatékonyságot és a 3D játékélményt. A 802.11 a/c Wi-Fi és a Bluetooth® 4.0 technológiának köszönhetően pedig garantált a szupergyors csatlakozás.

Szuper gyors multitasking 

A gyorsabb rendszerindulás és a szoftverek gyorsabb betöltése érdekében akár SSD-vel is kérhető a Lenovo gamer modellje. A legalább 8 GB, vagy akár 16 GB RAM-nak köszönhetően pedig az alkalmazások párhuzamos futtatása sem okoz neki gondot, még zenehallgatás vagy videoklip nézés közben sem. 

Dedikált videokártya

Az Ideapad 700 alapkivitelben NVIDIA® GeForce® GTX 950M 4GB kártyával kerül a boltok polcaira, így a legtöbb, az elmúlt években megjelent játék 1080p-s felbontással, magas beállítások mellett való futtatása sem okoz gondot számára. Akár a munkához, a kedvenc filmjeinkhez, vagy megfelelő játékélményhez van szükség igazán élénk képi megjelenítésre, az Ideapad 700 nem hagy minket cserben, és magával ragadó vizuális élményt nyújt, amely a 15,6 hüvelykes full HD kijelzőjén válik még meggyőzőbbé. 

Magával ragadó hangélmény

A Dolby® Home Theater® technológia lenyűgöző térhangzást biztosít, akár filmnézéshez, zenehallgatáshoz, vagy a kedvenc játékunkhoz. Ha még meggyőzőbb hangzásvilágra vágyunk, akkor választhatjuk prémium kategóriás, JBL® sztereó hangszórókkal szerelt változatban is.

Szoftverekkel felszerelve

A laptophoz Windows 10 Home operációs rendszer jár. Ha a Windows 10 Home biztonsági funkciói nem bizonyulnának elégnek, az Ideapad 700-hoz 30 napig használható McAfee LiveSafe próbaverziót is biztosít a gyártó, amely felhő-alapú, és a helyi adatátvitel biztonságát is figyeli. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)