Hirdetés

Lenyűgöző és sötét a Cyberpunk 2077 új előzetese

|

Kevés gameplay, de annál több izgalmas jelenet jutott a Cyberpunk 2077 trailerébe.

Hirdetés

Bár a játékot magát elhalasztották, a Cyberpunk 2077 Night City Wire keretében végre új részleteket osztott meg a CD Projekt RED. A műsor egy vadonatúj hangulatkeltő előzetessel indult, amiben megnézhettünk külső és belső tereket is, egy kis lövöldözést, autózást, boltrablást, mindent, ami kell.

Hirdetés

Természetesen feltűnt benne Keanu Reeves is egy rövid időre, de messze nem miatta érdekes a kétperces videó. Az ismét látszik, hogy a világ érdekes és változatos, a látvány határozottan szép, és a sztori, az interakciók, a karakterek is pont olyanok, amilyeneket a CD Projekt RED-től elvárunk.

A Cyberpunk 2077 PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Google Stadiára fog megjelenni november 19-én, de amint azt a videó végén is olvashatjuk, "szépen fut" majd PS5-ön és Xbox Series X-en is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)