Hirdetés

Lenyűgöző gameplay-t villantott a Ratchet & Clank: Rift Apart

|

Az Insomniac Games megmutatja PS5-ön, hogy milyen az igazi next-gen játékélmény.

Hirdetés

Az új Ratchet & Clank esetében már nem kellett azzal foglalkoznia a fejlesztőcsapatnak, hogy a régebbi hardver is elboldoguljon vele, így minden figyelmüket arra fordíthatták, hogy kihasználják a PlayStation 5 erejét és a konzolban rejlő lehetőségeket. Már akkor meg lettünk győzve, amikor az Insomniac tavaly nyáron először megmutatta, hogy mire képes a Rift Apart játékmenete, azóta pedig tovább dolgoztak azon, hogy a lehető legütősebb élményt kapjuk, zavartalan 60 FPS-ben. 

Hirdetés

Az Insomniac most egy dedikált State of Play műsor keretében mutatja meg, hogy mit tud a játék gameplay fronton, beleértve a dimenzióváltásokat és a vadonatúj lombax főhősnőt, Rivetet is. Az akció-kaland gyönyörűen néz ki, a játékmenet pedig olyan mechanikákat vonultat fel, amik kihasználják a gyors SSD-t, az adaptív ravaszokat, a rezgő visszajelzést és a 3D audiót. A videóban szó esik a fegyverekről és a játékmenetbeli újításokról is.

A magyar felirattal ellátott Ratchet & Clank: Rift Apart június 11-én fog megjelenni PlayStation 5-re. Titeket meggyőzött a legújabb gameplay videó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)