Hirdetés

Lenyűgöző kép érkezett a Senua's Saga: Hellblade 2-ből

|

Abban már egészen biztosak lehetünk, hogy a Hellblade 2 is lenyűgözően szép játék lesz.

Hirdetés

Ninja Theory már javában dolgozik Senua új megpróbáltatásain, erről pedig most egy gyönyörű képpel erősítettek meg minket. Ugyan azt nem tudjuk, hogy a valódi játékmenet is így fog-e majd kinézni, a mögötte lefektetett technológia egészen elképesztő.

A Twitteren nemrég megjelent képhez a fejlesztők nem is kívántak sokat hozzátenni, csak annyit jegyeztek meg, hogy ez egy "cinematic lighting experiment", azaz valamiféle filmhatású kísérlet, ahol a fényhatásokra helyezték a hangsúlyt.

Hirdetés

Ugyan azt már az első pillanatban sejthettük, hogy ez nem egy konkrét gameplay fotó, mindenképpen dicséretes a fejlesztők részéről, hogy nem is próbálták annak beállítani. Ettől függetlenül a tény, hogy csak az új generációs Xbox gépekre és PC-re érkezik, elég ok arra, hogy tudjuk, bitang jól fog kinézni a játék.

A Senua's Saga: Hellblade 2 az Epic által fejlesztett Unreal Engine 5-ön fut majd, amely jelen pillanatban talán a világ legjobb videojáték motorja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)