Hirdetés

Lepd meg magad karácsonyra legális szoftverekkel!

|

Windows 10-et és Office-t is olcsón szerezhetsz ebben a leárazásban!

Hirdetés

A járvány miatti lezárások és változások magukkal hozták az otthoni munkavégzés népszerűségének növekedését, és úgy tűnik, még egy jó ideig szükségünk lesz laptopra vagy PC-re, amivel távolról is haladhatunk dolgainkkal. A Godeal24 Christmas Sale segít, hogy a Windows 10-et és a Microsoft Office-t olcsón szerezhesd be, ráadásul csábító csomagokkal a kettőt egyszerre is megkaphatod!

Hirdetés

Szerezd meg a legfrissebb programcsomagot, az Office 2021-et!

A Microsoft Office 2021 az Office csomag legújabb változata, ami a Windows 11-gyel együtt startolt el. Ha szeretnéd növelni produktivitásod, ez lehet számodra a legjobb választás - és még Windows 11-et vagy 10-et is kapsz mellé!

Még több változat munkához és otthoni tanuláshoz

Siess, amíg a készlet tart! 50% kedvezmény Windows 10-re

Ha csak Windows 10/11 érdekel, 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg. Válassz az alábbi ajánlatokból, és használd az EGD50 kuponkódot!

62% kedvezmény további termékekre

A GoDeal24-en számos Microsoft termék vár még, például az Office, a Project és egyéb szoftverek különböző változatai. 62%-kal olcsóbban szerezheted be ezeket az EGD62 kóddal.

Eszközök a gépedhez

Más hasznos eszközök is várnak rád, hogy segítsenek növelni a produktivitást.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)