Hirdetés

Lépj be a 3D világába! Nyerj egy 3ds Max 2009 Mesterkurzust!

|

A GameStar és a Mesharray Digital Media School most a kezedbe adja a 3D világának kulcsát!

Hirdetés

A hamarosan kezdődő Game Developers Forum 2009 a játékfejlesztésről, annak a szépségeiről szól. Ezért is hívtuk meg a játékipar legjelesebb képviselőit, hogy előadásaik során mi is kapjunk valamennyit mérhetetlen tudásukból. Az előadókat elnézve sokan már-már túl távol érezhetik magukat tőlük, de most a kishitűséget földbe döngölve a kezetekbe adjuk a lehetőséget, hogy Ti is a legkiválóbb 3D-s szakemberekké váljatok!

Ahhoz, hogy valaki közel kerüljön a tűzhöz nem árt, ha van a zsebében egy olyan papír, ami bizonyítja a 3D-s tervezés, animáció, játékintegráció, és hasonló semmiségek terén szerzett ismereteit. Nos, mi nem a papírt adjuk. Helyette a lehetőséget, hogy az ország egyetlen 3ds Max 2009 Mesterkurzusán megszerezd magadnak! GameStar és a Mesharray Digital Media School most induló közös akciójában egy alapesetben 580.000 forintba kerülő 3ds Max 2009 Mesterkurzust nyerhettek, mindössze egy SMS áráért! Minthogy a Mesharray Digital Media School az Autodesk hivatalos 3ds max oktatóközpontja, itthon ők az egyetlen, aki hasznos és hiteles tudással tudja megtölteni a hazai koponyákat, ami nyereményünk értékét még inkább megemeli. A kérdés pedig amire a helyes megfejtést várjuk a következő:

Hányadik alkalommal rendezik meg idén a GDF-et?

 

GS PA - 3
GS PB - 2
GS PC - 1

A nyeremény ünnepélyes kisorsolás április 30-án a Game Developers Forum délutáni előadásai között történik!

Küldd el a megoldást (GS PA, GS PB vagy GS PC) a 06-90-642-311-es telefonszámra és tiéd lehet ez az értékes nyereménycsomag! Minél többször küldöd el a jó megoldást, annál nagyobb az eséllyel nyersz!


Az SMS-játék időtartama április 29-ig tart.
(Az SMS díja 250 Ft + áfa. Mindhárom mobilszolgáltató hálózatáról elérhető!)


SMS-rendszer szolgáltató: D.C. Lax kommunikáció - A játékosok a játék során hozzájárulnak, hogy személyes adataikat a játékot lebonyolító D.C. Lax kommunikáció továbbítsa a nyereményt biztosító IDG Hungary Kft. felé.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)