Hirdetés

Lesz, akinek újra meg kell vennie a Tony Hawk's Pro Skater 1+2-t, hogy a next-gen változattal játszhasson

|

Eleve szinte mindenkit költésre kényszerít az Activision, de néhányan extra rosszul járnak.

Hirdetés

Néhány kiadó simán, minden egyéb megkötés nélkül lehetővé teszi, hogy az előző generációs konzolokra megvásárolt játékainkat PlayStation 5-ösre vagy Xbox Series X|S-esre frissíthessük - jellemzően egyébként nem is akkora az ugrás, hogy külön megérje fizetni. Az Activision viszont már a Call of Duty: Black Ops Cold War esetében is egy drágább kiadást kínált azoknak, akik két platformon kívántak játszani.

A Tony Hawk's Pro Skater 1+2 tavaly szeptemberben jelent meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Akkor még nem volt szó további kiadásokról, azokat csak februárban jelentették be, így nem is volt a kiadónak jó oka az áremelésre.

Hirdetés

Azt már a bejelentés óta tudjuk, hogy az alapváltozat vásárlóinak feláras lesz a frissítés, csak annak nem kell fizetnie, aki a Digital Deluxe Editiont választotta. Mint a hivatalos GYIK-ből kiderült, PlayStation 4-ről PlayStation 5-re váltani egyszerűbb: a PlayStation Store-ban kell megkeresni az upgrade-et, és ha befizettük a kért összeget, már játszhatunk is, akár a digitális, akár a dobozos változatot vettük meg (utóbbinál nyilván a gépbe kell tenni a lemezt.) Az extra díjat sajnos a Collector's Edition birtokosai sem ússzák meg.

Xboxon viszont van egy csavar: míg a digitális változatot minden további nélkül lehet upgrade-elni, a korábban megvásárolt lemezest sehogyan sem. Boltokba kerül ugyan egy cross-gen kiadás, ami egyszerre adja a One-os és Series X|S-es változatot, de ennek teljes árát ki kell fizetni, hacsak a bolt, ahol megvásároljuk, nem veszi vissza az eredetit valamennyiért.

A THPS 1+2 next-gen változata egyébként március 26-án jelenik meg, 4K 60 fps-es, vagy 1080p 120 fps-es élményt kínál, jobb audióval és szebb effektekkel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)