Hirdetés

EA őrület: lesz Battlefield 20?

|

Az EA alaposan bevásárolt domain nevekből. A Battlefield sorozat jövőjét sikerült 20 részre biztosítani. Optimista mindenki.

Hirdetés

Már tudjuk, hogy érkezik a Battlefield 4, már láthattunk trailereket és olvashattunk BF4 előzetest is. Még nincs közel a megjelenés, de az EA már előre tervez és beregisztrált domaineket a következő pár részecskére.

A kiadó már régebben lefoglalta a Battlefield.com-ot az első 9 részig, most pedig megvette a 13-tól 20-ig számozott epizódok neveit (a Battlefield 10, 11 és 12 külső fél kezében van). Persze lehet, hogy ezzel csak a sorozat jövőjét igyekszik bebetonozni a kiadó, de optimistán mérik maguknak a sikert.

Az EA formás fejősteheneként funkcionáló FIFA sorozat is minden évben számozott résszel tér vissza az évnek megfelelően. Előfordulhat, hogy hasonlót tervez a kiadó a Battlefield kapcsán, és a DICE lövöldéje is éves ciklusokra vált majd a Battlefield 4 őszi megjelenését követően.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)