Hirdetés

Lesz-e valaha Minecraft 2?

|

A Mojang csodáját nyilvánvalóan nem a grafikája miatt imádjuk, így egy ráncfelvarrás aligha dobna bármit az élményen, de van olyan dolog, ami miatt új játékra lenne szükség?

Hirdetés

Az Immár a Microsoft égisze alatt épülő és szépülő Minecraft továbbra is elképesztő népszerűségnek örvend, előbb-utóbb azonban elképzelhető, hogy a játékosoknak át kell térniük egy újabb verzióra. 

A Mojang szerint ez még elképesztően messze van, és bár nem gondolják, hogy ne lenne folytatás, egyelőre nem foglalkoznak ilyesmivel. A Mojang vezérigazgatója szerint a játék legalább 2020-ig élvezi majd a készítők támogatását. "Azt nem tudom megígérni, hogy soha nem lesz Minecraft 2, de a közeljövőben biztosan nem." - mondta Jonas Martensson.

 

Matt Booty, a Microsoft Game Studios feje elmondta, hogy nem játékként, inkább platformként tekintenek a Minecraftra, amelyet folyamatos frissítésekkel akarnak finomítgatni. Figyelik a visszajelzéseket, építgetik a modokat, és megpróbálnak annyi platformon meghódítani, amennyit csak lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)