Hirdetés

Lesz még hagyományos Brothers in Arms

|

A Brothers in Arms: Furious 4 érdekes kísérlet inkább, semmint a széria új, kőbe vésett irányvonala.

Hirdetés

A nagyobb kiadók közül az Ubisoft volt képes igazán meglepetést okozni az E3-on. Eltekintve a sok tülülü-től - bár még mindig jobb volt, mint a tavaly lézer tag bemutató - egész jól sikerült a show, pláne úgy, hogy szinte a semmiből rántották elő például a Far Cry 3-at és a Brothers in Arms: Furious 4-t.



Pletykák ugyan röppentek fel a rendezvény előtt, hogy talán látunk majd pár váratlan dolgot, ám mivel az Ubisoftét megelőző prezentációk a papírforma szerint alakultak, a Brothers in Arms: Furious 4 kétszeresen okozott meglepetést. Egyrészt azzal, hogy bejelentették, másrészt pedig a Tarantino Becstelen brigantyk (nem elírás) című filmjét idéző hangulattal.

Ilyen volt



Nyilvánvaló, hogy a könnyedebb, kicsit őrült játékok, illetve a neves rendező rajongói üdvözölték a változást, a keményvonalas BiA-rajongók érthető okokból visszafogottabban tapsoltak, ha összeütötték a tenyerüket egyáltalán.
Ezért sem rejtette véka alá a Gearbox, hogy a BiA: F4 nem több egyszerű kísérletnél, amivel szeretnék egy kicsit felrázni és felfrissíteni a sorozatot. Mindez azonban nem zárja ki, hogy a jövőben további, komolyabb hangvételű folytatások érkezzenek, hiszen Matt Baker és társai történetét még korántsem fejezték be.

Ilyen lett








 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)