Hirdetés

Lesz Serious Sam 2 demó!

|

A Seriously! fórumain található egy új bejegyzés, amelyben igen fontos információk találhatók a Serious Sam 2 készültségi állapotára, valamint a demóra vonatkozóan. Két kipróbálható változat is lesz, egyik PC-re, másik Xboxra. A PC-s a teljes játék előtt jön ki körülbelül egy hónappal, míg az utóbbi a megjelenés után fog debütálni. Ezen kívül a belsős illető elárulta, hogy bizonyos exkluzív előrendelések esetén a szerencsések egyedi Greg Horn keze által készült illusztrációkat kaphatnak ajándékba "limitált edisön" címszó alatt, ám ez minket annyira nem érint. Egyébként konkrét megjelenési időpontról nem esett szó.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)