Hirdetés

Lesznek, akik ingyen játszhatják majd az új Dungeons & Dragons játékot

|

A Dungeons & Dragons: Dark Alliance a megjelenése napján bekerül az Xbox Game Passbe.

Hirdetés

A szerkesztőség Baldur's Gate-en, Icewind Dale-en, és más, Dungeons & Dragons alapú játékokon (vagy konkrétan a D&D-n) nevelkedett tagjai izgatottan próbálják lefoglalni maguknak Drizztet, aki a Dungeons & Dragons: Dark Alliance egyik irányítható karaktere lesz, de akárki is vigye el végül, boldogan állunk majd mellé - úgy meg pláne, hogy az Xbox Game Pass előfizetőiként a megjelenés napjától pörgethetjük a játékot minden platformon.

A Turque Games fejese, Jeff Hattem ma bejelentette, hogy a játék PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X|S-en is bekerül a Game Pass kínálatába június 22-én, sőt, a cloud gaming miatt Androidon is kötöttségek nélkül játszhatjuk.

Hirdetés

Fontos még, hogy támogatott a PC-k és konzolok közötti cross-play, úgyhogy a platformok közti határok nem választják el a kalandozni vágyókat.

A Dark Alliance egy külső nézetes akciójáték lesz, melyben 1-4 játékos küzdhet meg Icewind Dale fenevadjaival Drizzt, Catti-brie, Bruenor és Wulfgar szerepében. Összetett harcrendszerre számíthatunk, aminek lassan válhatunk majd mestereivé, de a mozdulatok elsajátításával saját ízlésünkhöz igazíthatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)